1:1 coaching

Lieve mama, ben jij er klaar voor om de powerhouse in jezelf te omarmen?

Speciaal voor de mama die voelt dat er iets veranderd is sinds ze moeder is geworden heb ik een intensief 1-op-1 traject. Je bent een ander mens, maar wie is die persoon en wat wil zij eigenlijk? En waarom lukt het niet om die droom waar te maken die je diep van binnen wel voelt? Soms voelt het alsof je helemaal vastzit in je rol als moeder, terwijl je snakt naar tijd en ruimte voor jezelf. Toch is er iets dat jou blokkeert om beter voor jezelf te zorgen, hoe graag je dat ook wilt.

Tijdens het traject werken we aan blokkades die jou op dit moment tegenhouden om je vrij, gelukkig en energiek te voelen. Eigenlijk heb je al je hele leven last van die blokkades, maar ze komen door het moederschap meer en meer aan het licht. Je bent ook gewoon f*cking moe en je kind houdt je ook nog eens de hele dag een spiegel voor. Je kunt er niet meer onderuit. Hier moet je iets mee. Anders loop je helemaal leeg. Je wilt je leven als nieuwe mama opnieuw inrichten, op een ontspannen manier die echt bij jou past.

Heb je interesse in een 1-op-1 traject en wil je kijken of we een klik hebben? Laat hieronder je gegevens achter en ik neem binnen 48 uur contact met je op.

cdeaf abe e bfd fa

Do you know how fucking powerful you are? Take back your power.

Wil jij ontspannen leven, schaamteloos jezelf zijn en zonder schuldgevoel kunnen genieten?

Maar heb je nu het gevoel dat…

Je je niet moet aanstellen omdat je volgens de buitenwereld op een roze wolk zou moeten zitten? Je hebt immers het allerliefste kind van de wereld. Maar waarom is het dan soms zo f*cking zwaar?

Je graag altijd alles goed wilt doen en je daardoor af en toe in de knoop komt met wat anderen willen en wat je zelf graag wilt? Je wilt zo graag voldoen aan alle verwachtingen die je omgeving van je heeft, maar het lijkt maar niet te lukken om iedereen én jezelf tevreden te houden.

Je wel heel erg uitgeput bent? Het lijkt alsof je langzaam helemaal op raakt, want zelfs na een (zeldzame) goede nacht slaap word je moe wakker. Hoe moet je nou ooit weer energie krijgen?

Je regelmatig overweldigd voelt door wat er allemaal moet gebeuren. Een gevoel van angst bekruipt je dat je het niet onder controle hebt en dat je achter de feiten aanloopt.

Als je kijkt naar andere moeders dat jij de enige bent met dit probleem. Elke moeder om je heen lijkt maar vrolijk haar leven te leven. Ze zijn succesvol én gelukkig en het lijkt ze zo gemakkelijk af te gaan. Waarom lukt dat niet bij jou?

Je voelt je vaak schuldig als je er even niet voor je kind kunt zijn. Je me-time moet daarom maar tot volgende week wachten.

Je uurtjes voor het slapen gaan vooral uit piekeren bestaan? Allerlei gedachten houden je wakker: Doe ik het allemaal wel goed genoeg?

Het nu écht tijd is voor verandering. Je weet alleen niet zo goed waar je precies moet beginnen…

IMG

Jij kunt alles worden wat je wilt, want het zit al in jou!

Wat nou als het ook anders kan?

Elke dag begin je vol energie, omdat jij het leven van jouw dromen leeft. Je hebt écht zin in alles wat er die dag komen gaat. Jij weet namelijk hoe je (ook met een kind) tóch elke dag heerlijk kunt ontspannen. Bovendien ben je inmiddels een queen of selfcare geworden en zijn er me-time-momentjes in overvloed. Want jij zet jezelf op nummer één, omdat je weet dat dat ook het beste is voor je gezin. 

Je leeft helemaal op jouw eigen voorwaarden en het boeit je niet meer wat andere mensen daarvan vinden (F*CK de moedermaffia). Jij weet precies wat je wilt en waar je voor staat. Je maakt gemakkelijk keuzes, want jij volgt je hart en vertrouwt op je eigen intuïtie. Ook als je nog niet precies weet waar dat toe leidt.

Je weet eindelijk wat je wilt en hebt helder wat jouw dromen zijn. Stapje voor stapje maak jij ze waar. Het is tijd om jouw licht de wereld in te schijnen. Je bent er helemaal klaar voor om aan iedereen te laten zien hoeveel power er in jou zit. 

Geloof me alsjeblieft, als ik zeg dat dit ook voor jou weggelegd is. Jij kunt alles worden wat je wilt, want het zit al in je. Je hoeft alleen maar beter naar jezelf te gaan luisteren. En daar ga ik je bij helpen. Zodat jij elke dag ontspannen kunt leven én vol energie en stralend jezelf kunt zijn.  

Hoe lang houd je dit nog vol op deze manier?

Dit klinkt misschien hard, maar ik zeg het vanuit liefde. Ben jij nu het voorbeeld voor je kind zoals je dat graag wilt zijn? Nee? Is het dan niet tijd om het anders te gaan doen? 

Het klinkt misschien cliché, maar verandering komt niet vanzelf. Je moet echt ook zelf een stapje zetten af en toe. Maar ik beloof je dat ik elke stap van de weg naast je zal staan om je aan te moedigen. Je hoeft het niet alleen te doen.

Lieverd, vertel eens: hoor jij je hart nu fluisteren? Je hoofd zit namelijk vol gedachten, die luid en schreeuwerig kunnen zijn. Maar je hart fluistert naar je, dus luister eens heel aandachtig. Maakt jouw hart een sprongetje als ik het beeld hierboven voor je schets? 

Gun het jezelf dan. Echt, go for it! 

There is no force more powerful than a woman determined to rise.

Bosa Sebele

Wat anderen zeggen over mij

Mijn grootste uitdaging was het lef hebben om te onderzoeken wat ik zelf echt wil doen ipv in een veilige omgeving te blijven hangen waar ik niet meer echt gelukkig van word. Ik heb leren loslaten of accepteren dat ik niet precies zal weten waar een keuze mij zal brengen of wat de uitkomst zal zijn, en in plaats daarvan meer op mijn intuïtie en mijn gevoel te vertrouwen en te volgen.

Ik kan iedereen die ergens voelt dat er iets moet veranderen maar niet echt durft om stappen te nemen of niet zo goed weet hoe je dat kan doen aanraden om met Anne daaraan te gaan werken. Ze reikt hele fijne tools aan om echt bij jezelf terug te komen en ze doorziet gaandeweg goed waar je vervolgens op eigen kracht al stappen maakt en waar je haar extra hulp nog goed bij kan gebruiken.

Ik heb echt geleerd om belemmerende gedachten te herkennen en opzij te zetten. Het resultaat is dat ik inmiddels een hele andere nieuwe baan heb aangenomen, waar ik waarschijnlijk niet op gesolliciteerd zou hebben als ik me nog steeds had laten leiden door die belemmerende gedachten!

Renata fonville

IMG Renata Fonville

Voordat ik met Anne ging werken, waren mijn grootste uitdagingen om  mijn nieuwe situatie te accepteren, meer uit hoofd en in mijn lijf te komen, minder te moeten en minder perfectionistisch te zijn. Ik had al fijne ervaringen met haar nieuwe maan healing, een goede klik als persoon en ik was nieuwsgierig naar de combinatie van coaching en energiewerk.

Sinds het 1-op-1 traject ervaar ik meer rust in mijn hoofd (en lijf) en heb ik duidelijker voor ogen welke richting ik op wil. Anne is een heel prettig persoon om mee te werken, ze kan een fijne sfeer neerzetten en zet je aan het denken. Ook het online programma is heel leuk en interessant om te doorlopen. Ik zit nu veel beter in mijn vel, de relatie met mijn man is verbeterd en ik ervaar meer rust.

Laura K.

Over mij

Hi, ik ben Anne! Een jaar geleden werd ik moeder van Ben en was mijn leven ineens compleet anders. Ik ben overduidelijk niet meer de persoon die ik was en nog steeds aan het ontdekken wie ik nu ben. En eerlijk? Ik vind het moederschap niet alleen maar fantastisch, maar ook f*cking zwaar. Ik zie het moeder worden dan ook als een mega transformatie, met bijbehorende groeipijn. 

Dankzij een burn-out in 2018 leerde ik the hard way hoe belangrijk het is om ontspannen te leven en dat de weg naar geluk vooral zit in 100% jezelf zijn. Ik wil me niets meer aantrekken van wat anderen vinden, elke dag uitstekend voor mezelf zorgen en écht te luisteren naar mijn behoeftes. En vooral, ik wil écht genieten van mijn leven. En JA, ik geloof dat dat ook als moeder mogelijk is. 

De belangrijkste stap is om écht te kiezen voor jezelf. Dat klinkt simpel, maar waarschijnlijk houden oude patronen jou nu tegen om die keuze te maken. Daarom is het belangrijk om ze te onderzoeken, los te laten en ruimte te maken voor een leven waarin je echt jezelf kunt zijn.

Ben jij klaar om samen volledig in die nieuwe, krachtige versie van jezelf te stappen? You got this, mama. 

IMG

When you make a choice, you change the future.

Deepak Chopra

Hoe ziet het 1-op-1 traject eruit?

Als nieuwe mama een leven creëren dat echt bij jou past vraagt van jou om je oude patronen te doorbreken. Om los te laten wat jou niet langer dient. Om volledig in de nieuwe, krachtige versie van jou te stappen. En dat vraagt moed, commitment en vooral eerlijk zijn naar jezelf. Maar je hoeft het niet alleen te doen. We werken 6 maanden lang intensief samen zodat jij daadwerkelijk stappen gaat zetten richting het leven waar je zo naar verlangt. Ik maak in 1-op-1 sessies gebruik van verschillende tools om je zo goed mogelijk te ondersteunen in jouw transformatieproces (o.a. coaching, energiewerk en yoga nidra).

Wil je weten of het 1-op-1 traject iets voor jou is? Je kunt je meteen aanmelden voor een vrijblijvende call. Deelname gaat altijd op basis van een wederzijdse match. De investering in dit traject is nu 1997,- incl. btw. Je mag dit bedrag ook in 6 termijnen van 333,- voldoen. 

IMG

Wil jij samen aan de slag?

Het 1-op-1 traject omvat:

6 maanden lang mijn volledige aandacht om loslaten te wie je was en weer de powerhouse te worden die je bent

6 1-op-1 sessies van 1,5 uur (in de omgeving van Den Haag of online) waarin we onderzoeken welke overtuigingen en patronen jou op dit moment tegenhouden om de nieuwe, krachtige versie van jezelf volledig te omarmen. Deze blokkades laten we vervolgens samen los, zodat je jezelf en jouw leven daarna kunt vullen met nieuwe, positieve energie.

Direct lijntje met mij via Whatsapp voiceberichtjes gedurende het traject. Zo kun je onbeperkt al jouw vragen stellen en struggles delen. Ik wil voorkomen dat je tussen coachsessies vast komt te zitten. Daarom mag je mij altijd tussendoor inschakelen voor hulp.

Bonus: je krijgt toegang tot mijn online programma's The Selfcare Space en Become a Powerhouse, waarin je allerlei tools vindt om diep te ontspannen en je krachtig en vrij te voelen (waardoor je tussen de sessies door altijd zelf aan de slag kunt).

Praktische zaken

Wat is de investering? 
De investering voor dit programma bedraagt 1997,- inclusief btw. Je mag dit bedrag ook in 6 termijnen van 333,- voldoen. 

Waar vinden de sessies plaats?
De coachsessies vinden plaats in Leidschendam (15 min van Den Haag CS). Je kunt de sessies ook online doen, via Zoom.

Wanneer begint het traject?
Ik heb op dit moment nog 2 plekjes voor een 1-op-1 traject. Deelname gaat altijd op basis van een wederzijdse match. Wil je weten of het traject voor jou op het juiste moment komt? Laat je gegevens achter, dan neem ik op werkdagen binnen 48 uur contact met je op. We plannen dan een vrijblijvende call in om kennis te maken. 

Wat voor thema's behandelen we?

1. Intentie
Ik leer je wat een sankalpa (intentie) is en hoe deze bijdraagt aan het manifesteren van jouw droomleven. Je bepaalt wat jouw intentie is voor de duur van dit traject.  

2. Terug naar je basis 
Is jouw basis op orde? We kijken waar jouw energie weglekt. Ook krijg je inzicht in de overtuigingen en patronen die jou tegenhouden om jouw leven in te richten zoals jij wilt.  

3. Let it go!
Laat jouw negatieve overtuigingen los en doorbreek je patronen! Deze module is gericht op het releasen van zware energieën en deze om te buigen naar licht en positiviteit.  

4. Leven op jouw voorwaarden
Vul jezelf voortaan met positieve energie. Jij bepaalt jouw eigen leefregels. Wat wil je nu eigenlijk écht? Tijd om groots te dromen. 

5. Keuzes maken vanuit je hart
Je kunt alleen kiezen wat echt bij jou past als je luistert naar je eigen hart. Je leert beter te voelen en de signalen van je lichaam herkennen. Ook besteden we aandacht aan je intuïtie en leer je haar te vertrouwen.

6. Intens genieten
Je kunt van alles veranderen en hard aan jezelf werken maar als je vergeet om te genieten, dan is het alsnog voor niks geweest. We focussen daarom ook op hoe je nog meer kunt genieten van jouw leven. 

Na dit 1-op-1 traject:

Heb je geleerd om rustmomenten en ontspanning voor jezelf te creëren

Maak je meer verbinding met jezelf, je gevoel, je hart en je intuïtie

Heb jij glashelder inzicht in jouw belemmerende overtuigingen, angsten en patronen

Weet je hoe je uit een eindeloze gedachtenspiraal kunt stappen

Heb je afscheid genomen van je negatieve patronen

Weet je wat je écht wilt, waar je energie van krijgt en wat je dromen zijn

Maak je je keuzes voortaan vol vertrouwen

Zet je concrete stappen om je dromen waar te maken

Geniet je intens van je leven zonder schaamte of schuldgevoel

deaca b bbe edbbdd

Wat is de investering in het 1-op-1 traject? De investering is 1997,- inclusief btw. Je mag dit bedrag ook in 6 termijnen van 333,- inclusief btw voldoen.

IMG

Voor wie is het 1-op-1 traject geschikt?

Dit traject is niet voor iedereen geschikt. Dit traject is speciaal voor (nieuwe) moeders die diep in hun hart voelen dat er meer in hen zit dan er nu uitkomt en die graag een positieve verandering in gang willen zetten in hun leven. 

Dit traject is geschikt voor jou als:

Je een nieuwe mama bent die voelt dat er iets veranderd is sinds ze moeder is geworden.

Je veel vraagtekens hebt in je leven sinds je moeder bent geworden: doe ik het allemaal wel goed? Wat wil ík nou eigenlijk? En hoe moet ik het allemaal tegelijk doen?

Je voelt dat je voor de buitenwereld altijd alles goed moet doen en sterk moet zijn, maar diep van binnen een kwetsbare, gevoelige vrouw bent.

Je pragmatisch ingesteld bent maar ook dol op persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit.

Je aan alles voelt dat het anders mag en bereid bent om actie te ondernemen om je leven positief te veranderen.

Voel je op bovenstaande punten een HELL YEAH? Dan ben je 100% een match voor het 1-op-1 traject. 

Ik hoor je nu denken, ja maar…

Je hebt nu twee keuzes. 

Je doet helemaal niks en gaat op dezelfde voet verder. Maar eerlijk, wat heeft dat je tot nu toe gebracht? Op dezelfde voet verder gaan gaat je enorm frustreren en zorgt ervoor dat je telkens verder van jezelf af komt te staan en je droom om stressvrij te genieten van jouw leven nooit realiseert. 

Ik weet dat je nu denkt: Ja maar Anne, dit kost een hoop geld. Is het de investering wel waard? En wat nou als het me niets oplevert? Trust me, ik weet precies wat je voelt. Ik heb dit proces zelf ook meegemaakt. Maar bekijk het eens vanuit een ander perspectief. Wat kost het jou eigenlijk als je het NIET doet? Wat kost het jou aan energie, plezier en levensgenot om zo door te blijven leven? Hoeveel mag het jou kosten om niet jouw eigen leven te leiden? 

Je kunt er ook voor kiezen om mij je te laten helpen. Om het niet meer allemaal alleen te doen. Ik weet dat het lastig is om hulp te vragen, maar ik kan je één ding beloven. Als jij 100% voor jezelf gaat kiezen, dan gebeuren er magische dingen. Er gaan deuren open, waarvan jij niet eens wist dat ze er waren. Are you ready?

Veelgestelde vragen

Ik kom bij jou tot de kern door aan te voelen wat er is, door rake vragen te stellen en vervolgens de vinger op de zere plek te leggen. Vervolgens zet ik samen met jou je problemen, ideeën en dromen om naar concrete acties. Op creatieve wijze zoeken we samen naar de mogelijkheden en leer ik jou  om te kiezen wat bij jou past. 

Soms vraagt dat flink wat lef, out of the box denken en uit je comfortzone gaan, maar we doen het altijd in balans met een veilige en gezonde basis. Ik creëer samen met jou jouw pad van A naar B, zodat je snel resultaat ziet. Met mijn gezonde dosis humor zorg ik altijd voor een gezellige en open sfeer. 

Ik ben trouwens altijd eerlijk en duidelijk, dus je kunt ook af en toe een liefdevolle schop onder je kont verwachten. Maar als er iets vieren is, ben ik ook jouw nummer 1 cheerleader. Mijn werkwijze is persoonlijk, kleinschalig en vol variatie.

De coachsessies vinden plaats in Leidschendam (15 min van Den Haag CS). Je kunt de sessies ook online doen, via Zoom.

Zeg eens eerlijk? Wat is de reden dat je mij volgt op Instagram of luistert naar mijn podcast?

Wil jij graag een ontspannen leven, schaamteloos jezelf zijn en zonder schuldgevoel genieten? Of wil je nog langer geleefd worden, vooral doen wat anderen van je vragen en blijven piekeren over of je wel de juiste keuzes maakt? Wat gaat er de komende periode veranderen als je niets doet? En wat zou er gaan veranderen als je nu wel de stap zet? Hoeveel energie, vrijheid en zelfvertrouwen zou je dat geven? Ik zal eerlijk met je zijn. Er is nooit echt een goed moment. Ik spreek regelmatig vrouwen die net als jij niet 100% zeker wisten of ze er wel klaar voor waren. Maar één ding wisten ze wel: je moet een keuze maken, voor jezelf en voor jouw dromen. En je hoeft het niet allemaal alleen te doen, zeker niet als nieuwe moeder. Dus maak een krachtige keuze en vraag om hulp. Je toekomstige zelf zal je dankbaar zijn. 

De investering is 1997,- inclusief btw. Je mag dit bedrag ook in 6 termijnen van 333,- inclusief btw voldoen. 

Ik kan me het helemaal voorstellen, want ik heb ook vaak in jouw schoenen gestaan. Elke keer dat ik in mezelf moet investeren, vind ik dat ook even spannend. Maar ik weet inmiddels ook wat het oplevert als je het wel doet. Bovendien weet ik dat investeren in jezelf tijdloos is. Je kunt alles wat je in je leven bezit verliezen, maar niet wie je bent en wat je hebt geleerd.

Dus bekijk het nog eens van de andere kant. Wat kost het jou als je deze stap NIET zet? Wat kost het jou aan energie als je zo blijft aanmodderen? Is het jou het echt waard om niet jouw eigen leven te leiden zoals jij het wilt? En wat zou het je opleveren als het anders kan? Wat zou het voor je betekenen als ik je zeg dat je ontspannen kunt genieten van een leven dat echt bij jou past? 

Heb je nog andere vragen? Stuur dan een mailtje naar anne@annevansaane.nl.

anne van saane

Don’t let other people decide who you are.

Bob Goff

Ik weet genoeg, count me in!

Heb jij interesse in dit 1-op-1 traject en wil je kijken of we een klik hebben? Laat hieronder je gegevens achter en ik neem op werkdagen binnen 48 uur contact met je op.

Een matchcall is altijd volledig vrijblijvend. Deelname is op basis van een wederzijdse match. 

Scroll naar boven