Become a Powerhouse!

Ben jij klaar voor een leven dat echt bij jou past?

In drie maanden help ik je om vanuit rust en verbinding met jezelf keuzes te maken, zodat je 100% jezelf durft te zijn en je leven inricht zoals jij wilt. 

Dit programma is voor jou als je even helemaal vastgelopen bent in je leven. Je doet alles zoals het hoort, maar gek genoeg ben je niet gelukkig en vaak doodmoe. Je hebt het gevoel dat er meer in je zit en verlangt naar meer energie en vrijheid. Je wilt graag weer genieten van het leven. 

anne van saane

Do you know how fucking powerful you are? Take back your power.

Wil jij ontspannen leven, schaamteloos jezelf zijn en zonder schuldgevoel kunnen genieten?

Maar heb je nu het gevoel dat…

Je graag altijd alles goed wilt doen en je daardoor af en toe in de knoop komt met wat anderen willen en wat je zelf graag wilt? Je wilt zo graag voldoen aan alle verwachtingen die je omgeving van je heeft, maar het lijkt maar niet te lukken om iedereen én jezelf tevreden te houden.

Je je niet moet aanstellen omdat je volgens de buitenwereld voldoet aan het perfecte plaatje? Je hebt immers je diploma’s gehaald en een goede baan, een mooi huis of een leuke relatie. Of misschien zelfs allemaal. Toch voel je dat dit niet alles kan zijn.

Je uurtjes voor het slapen gaan vooral uit piekeren bestaan? Allerlei gedachten houden je wakker: is dit het nou? Ben ik wel goed genoeg? Wat wil ik nu eigenlijk echt?

Je wel erg vaak moe bent? Het lijkt alsof je langzaam helemaal op raakt, want zelfs na een goede nacht slaap ben je moe. Moet je het weekend nou gebruiken om uit te rusten of juist meer leuke dingen doen om meer energie te krijgen?

Als je kijkt naar anderen dat jij de enige bent met dit probleem. Iedereen om je heen lijkt maar vrolijk haar leven te leven. Ze zijn succesvol én gelukkig en het lijkt ze zo gemakkelijk af te gaan. Waarom lukt dat niet bij jou?

Je altijd druk bent en je leeft van vakantie naar vakantie. Je agenda bomvol is gepland met allerlei sociale verplichtingen. Je hebt niet altijd zin, maar je moet wel. Want als je niet gaat, voel je je alleen maar schuldig. Je me-time moet maar even tot volgende week wachten.

Je veel stress ervaart. Misschien ben je bang voor een burn-out, misschien heb je al een burn-out (gehad). In ieder geval zit je door die stress niet lekker in je vel.

Het nu écht tijd is voor verandering. Je weet alleen niet zo goed waar je precies moet beginnen…

anne van saane

Jij kunt alles worden wat je wilt, want het zit al in jou!

Wat nou als het ook anders kan?

Elke dag begin je vol energie, omdat jij het leven van jouw dromen leeft. Je hebt écht zin in alles wat er die dag komen gaat. Jij weet namelijk hoe je zonder een vakantie tóch elke dag heerlijk kunt ontspannen. Bovendien ben je inmiddels een queen of selfcare geworden en zijn er me-time-momentjes in overvloed, want jij zet altijd jezelf op nummer één. 

Je leeft helemaal op jouw eigen voorwaarden en het boeit je niet meer wat andere mensen daarvan vinden. Jij weet precies wat je wilt en waar je voor staat. Je maakt gemakkelijk keuzes, want jij volgt je hart en vertrouwt op je eigen intuïtie. Ook als je nog niet precies weet waar dat toe leidt.

Je weet eindelijk wat je wilt en hebt helder wat jouw dromen zijn. Stapje voor stapje maak jij ze waar. Het is tijd om jouw licht de wereld in te schijnen. Je bent er helemaal klaar voor om aan iedereen te laten zien hoeveel power er in jou zit. 

Geloof me alsjeblieft, als ik zeg dat dit ook voor jou weggelegd is. Jij kunt alles worden wat je wilt, want het zit al in je. Je hoeft alleen maar beter naar jezelf te gaan luisteren. En daar ga ik je bij helpen. Zodat jij elke dag ontspannen kunt leven én vol energie en stralend jezelf kunt zijn.  

Hoe lang houd je dit nog vol op deze manier?

Dit klinkt misschien hard, maar ik zeg het vanuit liefde. Als jij straks oud en verrimpeld in een stoel zit ergens en terugkijkt op je leven, is dit dan hoe je je leven voor je had gezien? Nee? Is het dan niet tijd om het anders te gaan doen? 

Het klinkt misschien cliché, maar verandering komt niet vanzelf. Je moet echt ook zelf een stapje zetten af en toe. Maar ik beloof je dat ik elke stap van de weg naast je zal staan om je aan te moedigen. 

Lieverd, vertel eens: hoor jij je hart nu fluisteren? Je hoofd zit namelijk vol gedachten, die luid en schreeuwerig kunnen zijn. Maar je hart fluistert naar je, dus luister eens heel aandachtig. Maakt jouw hart een sprongetje als ik het beeld hierboven voor je schets? 

Gun het jezelf dan. Echt, go for it! 

There is no force more powerful than a woman determined to rise.

Bosa Sebele

Wat anderen zeggen over mij

Anne is voor mij een inspirerende vrouw die vanuit haar eigen kwetsbaarheid heel krachtig en puur is. In een periode waarin ik erg zoekend was en geen idee had hoe ik verder moest, was Anne daar om naar me te luisteren. Ze wist precies wat ik nodig had en hoe ik dat bij mezelf kon vinden. Ik ben haar daar ontzettend dankbaar voor, want die stappen hebben mijn leven blijvend veranderd.

Anouschka Rozendaal

review anouschka rozendaal

Anne is als je beste vriendin en je mentor in één. Iemand tegen wie je opkijkt en die je graag bij je hebt om samen je pad te vervolgen. Maar ook iemand waarmee je kan kletsen en die je het vertrouwde gevoel geeft om je hart te luchten. Anne is doortastend met haar vragen en probeert daardoor snel tot de kern te komen: waar zit je mee en hoe kan ik je helpen om je in je eigen kracht te zetten ermee aan de slag te gaan of om te gaan? What you see is what you get, eerlijkheid is één van haar belangrijkste wijzers in haar kompas en relativering is een kerncompetentie die ze door haar eigen ervaring de afgelopen jaren sterk heeft ontwikkeld. 

Laura Creusen

review laura creusen

Anne heeft mij geholpen om in te zien dat ik zelf controle heb over mijn leven. Zeer waardevol nadat ik me al jaren geleefd voelde door omstandigheden. Anne is eerlijk, open, sociaal, oplossingsgericht en concreet, hierdoor kun je in korte tijd vele stappen zetten. De combinatie van coaching en Reiki heeft me ook veel geholpen. De veranderingen die je wilt doorvoeren voelen hierdoor veel meer alsof het vanuit een natuurlijke flow gaat, in plaats van met pure wilskracht en veel moeite.

Aylin van den Houten

review aylin van den houten

Over mij

Hi, ik ben Anne en het is mijn missie om jonge, ambitieuze vrouwen te helpen om persoonlijk leiderschap te pakken over hun leven. Ik geloof er namelijk in dat je vol vertrouwen je eigen keuzes kunt maken als je dat doet vanuit rust en verbinding met jezelf. De weg naar geluk zit hem in 100% jezelf durven zijn. Dan kun jij je leven inrichten zoals jij dat wilt!

Ik ben altijd een ambitieuze vrouw geweest. Na mijn studie werd ik aangenomen voor een prestigieus traineeship bij de Rijksoverheid. Maar na vijf jaar lang werken onder het motto ‘work hard, play hard’ kreeg ik in 2018 een burn-out. Het voelde alsof ik enorm had gefaald in het leven. De streber in mij wilde maar één ding: zo snel mogelijk weer herstellen. Ik maakte een plan en binnen een jaar was ik weer fulltime aan het werk. Ik was trots, want ik kreeg veel complimenten over mijn snelle herstel. Maar ik was helemaal niet gelukkig, hoe kon dit nou?

Tot ik begin 2019 in mijn eentje drie weken op reis ging naar Sri Lanka. Ik heb altijd de droom gehad om alleen op reis te gaan en na zoveel omwegen maakte ik eindelijk een droom waar. Drie weken lang deed ik alleen maar waar ik zelf zin in had. Ik realiseerde me daar dat ik succes altijd heb gedefinieerd naar de maatstaven van onze maatschappij, maar dat is niet wat ík echt wilde. Het is zo belangrijk om dromen waar te maken en mijn leven in te richten zoals ik wil. Ik wilde me niets meer aantrekken van wat anderen vinden, elke dag uitstekend voor mezelf zorgen en écht te luisteren naar mijn behoeftes. En vooral, ik wilde écht genieten van mijn leven.

Na die reis heb ik afscheid genomen van alles in mijn leven dat niet echt bij me paste. Ik heb mijn relatie beëindigd. Ik heb mijn huis verkocht. Ik ben gestopt met mijn baan. En nu woon ik samen met mijn nieuwe vriend en heb ik mijn eigen bedrijf. Mijn burn-out voelt inmiddels als een cadeautje. Er is zoveel voor in de plaats gekomen dat mij écht vult met energie en liefde.

anne van saane

When you make a choice, you change the future.

Deepak Chopra

Hoe ziet het Become a powerhouse programma eruit?

In 3 maanden werken we samen aan een leven dat echt bij jou past. Het programma is erop gericht om jou diepe ontspanning te laten ervaren (o.a. met yoga nidra en reiki). Zodat je vervolgens rustig kunt bekijken waar jouw energie weglekt. Je ontdekt welke overtuigingen en patronen jou op dit moment tegenhouden om jouw droomleven te leven. Deze blokkades laten we vervolgens samen los, zodat je jezelf en jouw leven daarna kunt vullen met nieuwe, positieve energie. Je leert beter te luisteren naar je lijf, je hart en je intuïtie zodat keuzes maken easy peasy wordt. Ik geloof erin dat ook jij intens kunt genieten van een leven zoals jij het zelf graag wilt. 

Become a powerhouse programma

Zelfstandig online programma volgen
999,- (of 3 maandelijkse termijnen van 333,-)
  • 6 modules met lessen over hoe je ontspannen een leven creëert dat echt bij jou past
  • Je hebt direct toegang tot de eerste module. Daarna ontvang je elke twee weken een mail met de volgende module.
  • Elke module bevat een uitgebreide masterclass, een werkboek en yoga nidra meditaties om diep te ontspannen en jouw dromen te manifesteren.
  • Daarnaast mag je mij mailen met je vragen. Ik zorg dat je hier van maandag t/m vrijdag binnen 48 uur reactie op ontvangt.
  • Een jaar lang toegang tot al het materiaal van het Become a powerhouse programma.

Become a powerhouse 1:1 VIP traject

Online programma én 1 op 1 begeleiding
2500,- (of 4 maandelijkse termijnen van 625,-)
  • 3-4 maanden lang mijn volledige aandacht om samen jouw leven in te richten op jouw voorwaarden
  • 5 live coachsessies van 2 uur met een reikibehandeling of yoga nidra in mijn prachtige werkruimte in Leidschendam zodat je vol nieuwe energie en ontspannen de deur uit loopt
  • Direct lijntje met mij via Whatsapp voiceberichtjes gedurende het programma
  • Toegang tot het online programma Become a powerhouse (waardoor je tussen de sessies door altijd zelf aan de slag kunt)
  • LET OP: voor dit traject is er beperkt plek!

Praktische zaken

Wat is de investering? 
De investering voor het online programma bedraagt 999,- inclusief btw. Dit bedrag is ook in 3 termijnen van 333,- te voldoen. Wil je liever het programma volgen met persoonlijke begeleiding? De investering voor het 1:1 VIP traject is 2500,- en mag je ook in 4 termijnen van 625,- betalen.

Waar vinden de 1:1 sessies van het VIP traject plaats?
De live 1 op 1 coachsessies en reikibehandelingen vinden plaats in Leidschendam (vlakbij Den Haag). 

Wanneer begint het programma?
Je krijgt direct na het afrekenen toegang tot de eerste module van het Become a powerhouse programma. Voor het 1:1 VIP traject geldt dat we tijdens de match call bespreken hoe we jouw traject inrichten en wanneer jij wilt starten. Heb je interesse in het 1:1 VIP traject? Laat dan onderaan deze pagina je gegevens achter.

Welke modules behandelen we?

1. Intentie
In deze module leer je wat een sankalpa (intentie) is en hoe deze bijdraagt aan het manifesteren van jouw droomleven. Je bepaalt wat jouw intentie is voor de duur van dit traject.  

2. Terug naar je basis 
Is jouw basis op orde? In deze module kijken we waar jouw energie weglekt. Ook krijg je inzicht in de overtuigingen en patronen die jou tegenhouden om jouw leven in te richten zoals jij wilt.  

3. Let it go!
Laat jouw negatieve overtuigingen los en doorbreek je patronen! Deze module is gericht op het loslaten van zware, negatieve energie en deze om te buigen naar licht en positiviteit.  

4. Leven op jouw voorwaarden
Vul jezelf voortaan met positieve energie. In deze module bepaal jij jouw eigen leefregels. Wat wil je nu eigenlijk écht? Tijd om groots te dromen. 

5. Keuzes maken vanuit je hart
Je kunt alleen kiezen wat echt bij jou past als je luistert naar je eigen hart. In deze module leer je beter te voelen en de signalen van je lichaam herkennen. Ook besteden we aandacht aan je intuïtie en leer je haar te vertrouwen.

6. Intens genieten
Je kunt van alles veranderen en hard aan jezelf werken maar als je vergeet om te genieten, dan is het alsnog voor niks geweest. Deze module focussen we daarom op hoe je nog meer kunt genieten van jouw leven. 

Na dit programma:

Heb je geleerd om rustmomenten en ontspanning voor jezelf te creëren

Maak je meer verbinding met jezelf, je gevoel, je hart en je intuïtie

Heb jij glashelder inzicht in jouw belemmerende overtuigingen, angsten en patronen

Weet je hoe je uit een eindeloze gedachtenspiraal kunt stappen

Heb je afscheid genomen van je negatieve patronen

Weet je wat je écht wilt, waar je energie van krijgt en wat je dromen zijn

Maak je je keuzes voortaan vol vertrouwen

Zet je concrete stappen om je dromen waar te maken

Geniet je intens van je leven zonder schaamte of schuldgevoel

anne van saane

Wat is de investering in het online Become a powerhouse programma? De investering is 999,- inclusief btw. Je mag dit bedrag ook in max 3 termijnen van 333,- voldoen.

anne van saane

Voor wie is het Become a powerhouse programma geschikt?

Dit programma is niet voor iedereen geschikt. Dit programma is speciaal voor vrouwen die diep in hun hart voelen dat er meer in hen zit dan er nu uitkomt en die graag een positieve verandering in gang willen zetten in hun leven. 

Dit programma is geschikt voor jou als:

Je een ambitieuze, intelligente en gedreven jonge vrouw bent die impact en verschil wil maken in de wereld.

Je veel vraagtekens hebt in je leven: is dit het nou? Wat wil ik eigenlijk echt?

Je voelt dat je voor de buitenwereld altijd alles goed moet doen en sterk moet zijn, maar diep van binnen een kwetsbare, gevoelige vrouw bent.

Je pragmatisch ingesteld bent maar ook dol op persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit.

Je aan alles voelt dat het anders moet en bereid bent om actie te ondernemen om je leven positief te veranderen.

Voel je op bovenstaande punten een HELL YEAH? Dan ben je 100% een match voor het programma. 

Ik hoor je nu denken, ja maar…

Je hebt nu twee keuzes. 

Je doet helemaal niks en gaat op dezelfde voet verder.  Maar eerlijk, wat heeft dat je tot nu toe gebracht? Op dezelfde voet verder gaan gaat je enorm frustreren en zorgt ervoor dat je telkens verder van jezelf af komt te staan en je droom om stressvrij te genieten van jouw leven nooit realiseert. 

Ik weet dat je nu denkt: Ja maar Anne, dit kost een hoop geld. Is het de investering wel waard? En wat nou als het me niets oplevert? Trust me, ik weet precies wat je voelt. Ik heb dit proces zelf ook meegemaakt. Maar bekijk het eens vanuit een ander perspectief. Wat kost het jou eigenlijk als je het NIET doet? Wat kost het jou aan energie, plezier en levensgenot om zo door te blijven leven? Hoeveel mag het jou kosten om niet jouw eigen leven te leiden? 

Je kunt er ook voor kiezen om mij je te laten helpen. Om het niet meer allemaal alleen te doen. Ik weet dat het lastig is om hulp te vragen, maar ik kan je één ding beloven. Als jij 100% voor jezelf gaat kiezen, dan gebeuren er magische dingen. Er gaan deuren open, waarvan jij niet eens wist dat ze er waren. Are you ready?

Veelgestelde vragen

Ik kom bij jou tot de kern door aan te voelen wat er is, door rake vragen te stellen en vervolgens de vinger op de zere plek te leggen. Vervolgens zet ik samen met jou je problemen, ideeën en dromen om naar concrete acties. Op creatieve wijze zoeken we samen naar de mogelijkheden en leer ik jou  om te kiezen wat bij jou past. 

Soms vraagt dat flink wat lef, out of the box denken en uit je comfortzone gaan, maar we doen het altijd in balans met een veilige en gezonde basis. Ik creëer samen met jou jouw pad van A naar B, zodat je snel resultaat ziet. Met mijn gezonde dosis humor zorg ik altijd voor een gezellige en open sfeer. 

Ik ben trouwens altijd eerlijk en duidelijk, dus je kunt ook af en toe een liefdevolle schop onder je kont verwachten. Maar als er iets vieren is, ben ik ook jouw nummer 1 cheerleader. Mijn werkwijze is persoonlijk, kleinschalig en vol variatie.

Het bekijken van de video’s en het uitvoeren van de opdrachten in het werkboek kun je zelf inplannen. Dit kost je ongeveer 2 uur per week.  Sommige oefeningen vragen dagelijks practice. Als je dit goed aanpakt, zal het juist voelen als heerlijke ‘me-time’. Elke twee weken komt er een nieuwe module vrij. Ik neem je stap voor stap mee, zodat het voor jou behapbaar blijft.

Het 1:1 VIP traject bestaat uit 5 1-op-1 coachingsessies van 2 uur met een reikibehandeling of yoga nidra op een prachtige locatie in Leidschendam. Deze sessies plannen we samen in onze agenda en zijn dus goed rondom jouw afspraken of werk te plannen. Alle sessies vinden plaats doordeweeks binnen kantoortijden.

De live 1 op 1 coachsessies en reikibehandelingen vinden plaats in Leidschendam (vlakbij Den Haag). 

Zeg eens eerlijk? Wat is eigenlijk de reden dat je mijn e-book hebt gedownload? Of je dat je mij volgt op Instagram?

Wil jij graag een ontspannen leven, schaamteloos jezelf zijn en zonder schuldgevoel genieten? Of wil je nog langer geleefd worden, vooral doen wat anderen van je vragen en blijven piekeren over of je wel de juiste keuzes maakt? Wat gaat er de komende periode veranderen als je niets doet? En wat zou er gaan veranderen als je nu wel de stap zet? Hoeveel energie, vrijheid en zelfvertrouwen zou je dat geven? Ik zal eerlijk met je zijn. Er is nooit echt een goed moment. Ik spreek regelmatig vrouwen die net als jij niet 100% zeker wisten of ze er wel klaar voor waren. Maar één ding wisten ze wel: je moet een keuze maken, voor jezelf en voor jouw dromen. Want als je niets doet, dan ervaar je over een half jaar nog steeds onrust en stress. En waarschijnlijk komt daar ook nog spijt bij omdat je niets hebt gedaan.

De investering voor het online programma bedraagt 999,- inclusief btw. Dit bedrag is ook in 3 termijnen van 333,- te voldoen. Wil je liever het programma volgen met persoonlijke begeleiding? De investering voor het 1:1 VIP traject is 2500,- en mag je ook in 4 termijnen van 625,- betalen.

Ik kan me het helemaal voorstellen, want ik heb ook vaak in jouw schoenen gestaan. Elke keer dat ik in mezelf moet investeren, vind ik dat ook even spannend. Maar ik weet inmiddels ook wat het oplevert als je het wel doet. Bovendien weet ik dat investeren in jezelf tijdloos is. Je kunt alles wat je in je leven bezit verliezen, maar niet wie je bent en wat je hebt geleerd.

Dus bekijk het nog eens van de andere kant. Wat kost het jou als je deze stap NIET zet? Wat kost het jou aan energie als je zo blijft aanmodderen? Is het jou het echt waard om niet jouw eigen leven te leiden zoals jij het wilt? En wat zou het je opleveren als het anders kan? Wat zou het voor je betekenen als ik je zeg dat je ontspannen kunt genieten van een leven dat echt bij jou past? 

In het 1:1 VIP traject mag je via Whatsapp al jouw vragen stellen en vieren we samen jouw successen. Ik vind het belangrijk dat jij altijd jouw vraag kan stellen, maar ook je verhaal kwijt kunt als je even vastloopt. Daarnaast deel ik tips, inzichten of motivatie via voiceberichtjes. 

Heb je nog andere vragen? Stuur dan een mailtje naar anne@annevansaane.nl.

anne van saane

Don’t let other people decide who you are.

Bob Goff

Ik weet genoeg, count me in!

Het Become a powerhouse 1:1 VIP traject start altijd met een gratis match call. Heb je interesse in dit traject en wil je kijken of we een klik hebben? Laat hieronder je gegevens achter en ik neem binnen 48 uur contact met je op.

Een match call is altijd volledig vrijblijvend. Deelname is op basis van een wederzijdse match. 

Scroll naar boven