Gratis sessie

Maak kans op een gratis powerboostsessie!

Ben jij het zat om altijd te moeten voldoen aan het plaatje van de perfecte vrouw die haar zaakjes op orde heeft?

Wil jij zelf je leven inrichten zoals jij wilt? En snak je naar meer energie, zelfvertrouwen en vrijheid?

Meld je dan aan voor een powerboostsessie. 

Elke twee weken selecteer ik 2 vrouwen voor een gratis powerboostsessie van 45 minuten. Klik hieronder om kans te maken. 

anne van saane

Everything you want is on the other side of fear.

Jack Canfield

Maak kans op een gratis powerboostsessie van 45 minuten

Het is mijn missie om jonge, ambitieuze vrouwen te helpen om persoonlijk leiderschap te pakken over hun leven. Ik geloof er namelijk in dat je vol vertrouwen je eigen keuzes kunt maken als je dat doet vanuit rust en verbinding met jezelf. De weg naar geluk zit hem in 100% jezelf durven zijn. Dan kun jij je leven inrichten zoals jij dat wilt!

Ben jij klaar met jezelf klein houden omdat je bang bent voor de mening van anderen? Wil jij schaamteloos en zonder schuldgevoel genieten van jouw leven? Dan zie ik graag jouw aanmelding tegemoet. 

Elke twee weken selecteer ik 2 vrouwen voor een gratis powerboostsessie. 

Als je geselecteerd wordt, dan krijg je van mij persoonlijk een mailtje om een datum en tijdstip te prikken. Ben je niet geselecteerd, dan hoor je dat uiteraard ook. 

Tijdens een powerboostsessie kijken we samen waar je tegenaan loopt en wat jouw verlangen is. Ik geef je tips om vol vertrouwen een stap vooruit te zetten.  

anne van saane

Wil jij gratis tips en een flinke energieboost?

Hoe kom je in aanmerking?

Klik op onderstaande knop om het vragenformulier in te vullen en kans te maken op een gratis powerboostsessie;

Elke twee weken selecteer ik 2 vrouwen voor een powerboostsessie;

Je ontvangt na selectie een persoonlijk bericht of je geselecteerd bent per mail;

We prikken samen een datum en tijdstip voor een powerboostsessie;

Een powerboostsessie duurt 45 minuten en is via Skype of Zoom.

You just gotta ignite the light and let it shine.

Katy Perry

Wat anderen zeggen over mij

Anne is voor mij een inspirerende vrouw die vanuit haar eigen kwetsbaarheid heel krachtig en puur is. In een periode waarin ik erg zoekend was en geen idee had hoe ik verder moest, was Anne daar om naar me te luisteren. Ze wist precies wat ik nodig had en hoe ik dat bij mezelf kon vinden. Ik ben haar daar ontzettend dankbaar voor, want die stappen hebben mijn leven blijvend veranderd.

Anouschka Rozendaal

review anouschka rozendaal

Anne is als je beste vriendin en je mentor in één. Iemand tegen wie je opkijkt en die je graag bij je hebt om samen je pad te vervolgen. Maar ook iemand waarmee je kan kletsen en die je het vertrouwde gevoel geeft om je hart te luchten. Anne is doortastend met haar vragen en probeert daardoor snel tot de kern te komen: waar zit je mee en hoe kan ik je helpen om je in je eigen kracht te zetten ermee aan de slag te gaan of om te gaan? What you see is what you get, eerlijkheid is één van haar belangrijkste wijzers in haar kompas en relativering is een kerncompetentie die ze door haar eigen ervaring de afgelopen jaren sterk heeft ontwikkeld. 

Laura Creusen

review laura creusen

Anne heeft mij geholpen om in te zien dat ik zelf controle heb over mijn leven. Zeer waardevol nadat ik me al jaren geleefd voelde door omstandigheden. Anne is eerlijk, open, sociaal, oplossingsgericht en concreet, hierdoor kun je in korte tijd vele stappen zetten. De combinatie van coaching en Reiki heeft me ook veel geholpen. De veranderingen die je wilt doorvoeren voelen hierdoor veel meer alsof het vanuit een natuurlijke flow gaat, in plaats van met pure wilskracht en veel moeite.

Aylin van den Houten

review aylin van den houten

Word je helemaal gek van je negatieve gedachtenspiraal en ben je klaar met rondjes draaien in je hoofd? Het is tijd voor actie! Meld je nu aan en maak kans op de gratis sessie.

Scroll naar boven