Instagramcursus

Instagramcursus Relax & Shine

Ik ben ervan overtuigd dat ontspanning heel belangrijk is om jezelf te kunnen zijn. Als je ontspannen bent, ga je stralen. Deze cursus helpt je op een laagdrempelige manier direct meer ontspanning te creëren in je leven. Je ontdekt wat jou tegenhoudt om jezelf te zijn én je denkt na over welke leefregels horen bij een leven dat echt bij jou past. Je leert hoe je minder twijfelt bij het maken van keuzes en nu al dagelijks kunt genieten. En het mooie? Je hoeft dit niet allemaal alleen te doen. Samen met mij en een groep gelijkgestemde vrouwen zetten we stappen naar een leven op jouw eigen voorwaarden. 

anne van saane

Kalmte kiezen te midden van drukte is het pad naar een rustig leven.

Deepak Chopra

Herkenbaar?

Je denkt veel en als je heel eerlijk bent, óverdenk je van alles. Je wilt heel graag iets veranderen aan je hoge stresslevel, maar je hebt geen idee waar je moet beginnen.

Je bent al zo druk en je bent al zo moe. Je hebt eigenlijk geen tijd voor deze cursus. (Mocht je deze herkennen, dan kan ik je echt op het hart drukken om je wél aan te melden!)

Je hebt het idee dat je moet voldoen aan allerlei verwachtingen van je omgeving. Met hoe meer mensen je praat over je keuzes, hoe vaker je gaat twijfelen over of je wel de juiste beslissingen neemt.

Je doet elke dag wat er van je verwacht wordt, maar staat eigenlijk nooit meer stil bij wat je zelf eigenlijk écht graag wilt. Of je hebt zelfs geen idee wat je wilt.

Je hebt het gevoel dat alles in je leven langzamerhand een moetje is geworden en daardoor geniet je zelfs van de leuke dingen niet meer optimaal.

anne van saane

Gun jezelf diepe ontspanning en je gaat stralen

Dit levert de cursus jou op:

Je leert om dagelijks een ontspannen moment voor jezelf te creëren;

Je krijgt inzicht krijgen in belemmeringen om volledig jezelf te zijn en leert stappen zetten om de negatieve spiraal te doorbreken;

Je ontdekt op welke voorwaarden jij graag wilt leven en bedenkt jouw eigen leefregels;

Je leert vertrouwen op je intuïtie en keuzes maken vanuit je hart;

Je weet hoe je elke dag kunt genieten van jouw leven.

Hoe ziet de cursus eruit?

De cursus duurt 5 dagen, maar je krijgt een maand toegang tot het materiaal. Zo kun je in je eigen tempo de cursus volgen. Tegelijkertijd heb je wel een stok achter de deur om nu echt in actie te komen, want na een maand word je uit het account verwijderd.

Er zijn 5 modules, die zowel in het werkboek als via stories en posts behandeld worden. Ook het beoefenen van yoga nidra (meditaties) is een onderdeel van deze cursus.

Elke dag komt er een module online. Het bekijken van de video’s en het maken van de oefeningen kost ongeveer 15-30 minuten per dag.

Een groepshealing om blokkades los te laten en op te laden met nieuwe energie.

Een live Q&A van 1 uur waarin ik vragen beantwoord en dieper op kwesties inga, als afsluiting van de training. Je kunt vooraf vragen insturen.

Je bent onderdeel van een safe space community met gelijkgestemde vrouwen.

The time to relax is when you don't have time for it.

Sidney J. Harris

Hoe werkt een instagramcursus precies?

Je koopt een ticket via de knop hieronder. Je ontvangt direct een bevestiging in je inbox. Vervolgens word je toegelaten op het besloten Instagram-account, waar de cursus begint. Elke dag worden in deze Instagramgroep via stories videolessen vrijgegeven. Deze stories blijven als hoogtepunt bewaard, zodat je ze nog een maand kunt terugkijken. Ook de live Q&A en een yoga nidra sessie vinden plaats in de in de Instagramgroep. Via de mail krijg je een werkboek. Deze kun je dus levenslang bewaren. Na afloop van de cursus wordt iedereen automatisch verwijderd uit het account en worden alle reacties verwijderd. 

Wat is de investering?

De investering voor deze instagramcursus Relax & Shine is 47,- inclusief BTW. 

Niet goed? Geld terug.

Ik kan me niet voorstellen dat je niet minimaal 3 geweldige tips uit deze cursus haalt. Dus ik durf met liefde te beloven dat als je het niks vindt, jij je geld terug krijgt. 

anne van saane

Accept right now that you are magnificent. Being your real, true, authentic self is what’s most awesome about you.

Gabby Bernstein

Wat anderen zeggen over mij

Anne is voor mij een inspirerende vrouw die vanuit haar eigen kwetsbaarheid heel krachtig en puur is. In een periode waarin ik erg zoekend was en geen idee had hoe ik verder moest, was Anne daar om naar me te luisteren. Ze wist precies wat ik nodig had en hoe ik dat bij mezelf kon vinden. Ik ben haar daar ontzettend dankbaar voor, want die stappen hebben mijn leven blijvend veranderd.

Anouschka Rozendaal

review anouschka rozendaal

Anne is als je beste vriendin en je mentor in één. Iemand tegen wie je opkijkt en die je graag bij je hebt om samen je pad te vervolgen. Maar ook iemand waarmee je kan kletsen en die je het vertrouwde gevoel geeft om je hart te luchten. Anne is doortastend met haar vragen en probeert daardoor snel tot de kern te komen: waar zit je mee en hoe kan ik je helpen om je in je eigen kracht te zetten ermee aan de slag te gaan of om te gaan? What you see is what you get, eerlijkheid is één van haar belangrijkste wijzers in haar kompas en relativering is een kerncompetentie die ze door haar eigen ervaring de afgelopen jaren sterk heeft ontwikkeld. 

Laura Creusen

review laura creusen

Anne heeft mij geholpen om in te zien dat ik zelf controle heb over mijn leven. Zeer waardevol nadat ik me al jaren geleefd voelde door omstandigheden. Anne is eerlijk, open, sociaal, oplossingsgericht en concreet, hierdoor kun je in korte tijd vele stappen zetten. De combinatie van coaching en Reiki heeft me ook veel geholpen. De veranderingen die je wilt doorvoeren voelen hierdoor veel meer alsof het vanuit een natuurlijke flow gaat, in plaats van met pure wilskracht en veel moeite.

Aylin van den Houten

review aylin van den houten
Scroll naar boven