Sisterhood

Mamacirkel - 7 mei 2023

Een middag speciaal voor jou, lieve mama. Een moment waarop je even helemaal jezelf mag zijn en jij op nummer 1 staat. Even een middagje vertragen en ontspannen. Een veilige ruimte waarin jij je gedragen mag voelen door andere vrouwen. Waar je alles mag uiten wat je voelt en we naar jou luisteren zonder oordeel. We kijken naar wat het moederschap je leert en wat je in liefde mag loslaten. Het moederschap kan zwaar voelen, maar samen maken we het lichter. Delen is helen, lieve mama.

Ben jij erbij?

IMG

Sisterhood is to be together, feel together, heal together and rise together.

Herkenbaar?

Je staat continu AAN. Je wilt heel graag iets veranderen aan je hoge stresslevel, maar je hebt geen idee waar je moet beginnen.

Je bent zo druk en je bent zo moe. Je hebt eigenlijk geen tijd voor deze mamacirkel ook al heb je wel behoefte aan een moment voor jezelf. (Mocht je deze herkennen, dan kan ik je echt op het hart drukken om je wél aan te melden!)

Je voelt je soms eenzaam als mama. Je vindt het fantastisch en houdt zielsveel van je kind, maar denkt soms ook: is dit het nou?!

Je hebt het gevoel dat het nodig is om jezelf op te offeren voor je kind. Zo loopt het nou eenmaal vaak helaas. Je weet niet waar je de tijd voor jezelf vandaan moet halen.

Je hebt het gevoel dat alles in je leven langzamerhand een moetje is geworden en daardoor geniet je zelfs van de leuke dingen niet meer optimaal.

strand

Eindelijk even ontspannen

Dit levert de mamacirkel jou op:

Eindelijk een ontspannen moment speciaal voor jou;

De mogelijkheid om te uiten wat er echt in jou leeft, wat je voelt en wat gehoord wil worden;

Een feest van herkenning, je bent echt niet de enige mama met struggles;

Contact met jezelf, je hart en jouw intuïtie;

Een lichter, opgeladen gevoel.

Hoe ziet de mamacirkel eruit?

Het wordt een relaxte middag met een sharing circle waarbij jij kunt delen hoe je het moederschap ervaart, zowel de highs als de lows.

De cirkel vindt plaats op zondagmiddag 7 mei van 13 tot 16 uur op een fijne, veilige en lichte plek in Den Haag.

Daarnaast werk ik intuïtief met meditatie, yoga nidra en energiewerk. We sluiten daar sowieso mee af om jou weer opgeladen naar huis te laten gaan.

Je bent onderdeel van een safe space met gelijkgestemde vrouwen. Er is plek voor max 8 zodat er genoeg persoonlijke aandacht is.

Women forget how much we can inspire one another.

No one gets us like us.

Hoe werkt de mamacirkel precies?

Je koopt een ticket via de knop hieronder. Je ontvangt direct een bevestiging in je inbox en bent daarmee verzekerd van een plekje. Op de dag zelf neem je een yogamatje en (meditatie)kussen mee naar de locatie in Den Haag. Daar staat thee en lekkers voor je klaar. Om 13 uur beginnen we met het openen van de cirkel. Iedere mama krijgt de kans om te delen wat ze voelt en we luisteren naar elkaar zonder oordeel. We sluiten af met een heerlijke meditatie en/of healing zodat je opgeladen naar huis gaat. 

Wat is de investering?

De investering voor deze mamacirkel is 47,- inclusief BTW.

IMG

Accept right now that you are magnificent. Being your real, true, authentic self is what’s most awesome about you.

Gabby Bernstein

Wat anderen zeggen over mij

Anne is voor mij een inspirerende vrouw die vanuit haar eigen kwetsbaarheid heel krachtig en puur is. In een periode waarin ik erg zoekend was en geen idee had hoe ik verder moest, was Anne daar om naar me te luisteren. Ze wist precies wat ik nodig had en hoe ik dat bij mezelf kon vinden. Ik ben haar daar ontzettend dankbaar voor, want die stappen hebben mijn leven blijvend veranderd.

Anouschka Rozendaal

review anouschka rozendaal

Anne is als je beste vriendin en je mentor in één. Iemand tegen wie je opkijkt en die je graag bij je hebt om samen je pad te vervolgen. Maar ook iemand waarmee je kan kletsen en die je het vertrouwde gevoel geeft om je hart te luchten. Anne is doortastend met haar vragen en probeert daardoor snel tot de kern te komen: waar zit je mee en hoe kan ik je helpen om je in je eigen kracht te zetten ermee aan de slag te gaan of om te gaan? What you see is what you get, eerlijkheid is één van haar belangrijkste wijzers in haar kompas en relativering is een kerncompetentie die ze door haar eigen ervaring de afgelopen jaren sterk heeft ontwikkeld. 

Laura Creusen

review laura creusen

Anne heeft mij geholpen om in te zien dat ik zelf controle heb over mijn leven. Zeer waardevol nadat ik me al jaren geleefd voelde door omstandigheden. Anne is eerlijk, open, sociaal, oplossingsgericht en concreet, hierdoor kun je in korte tijd vele stappen zetten. De combinatie van coaching en Reiki heeft me ook veel geholpen. De veranderingen die je wilt doorvoeren voelen hierdoor veel meer alsof het vanuit een natuurlijke flow gaat, in plaats van met pure wilskracht en veel moeite.

Aylin van den Houten

review aylin van den houten
Scroll naar boven