Time to retreat

One day retreat - Voel je krachtig & liefdevol

Stel je eens voor: het is een heerlijke dag en je bent op het strand. Deze dag staat helemaal in het teken van JOU. Je hoeft even een dag he-le-maal niets. Alleen maar ontspannen en zijn. De hele dag word je in de watten gelegd. Zowel met lekker en gezond eten als met liefde en aandacht. Een dag om te voelen wie jij diep van binnen echt bent. De meest krachtige en liefdevolle versie van jou. Heb je zin om haar te ontmoeten en een dagje te zijn?

Het one day retreat is op zondag 19 juni 2022 van 10 tot 17 uur. 

meditatie retreat

There is no force more powerful than a woman determined to rise.

Bosa Sebele

Herkenbaar?

Je wil graag goed voor jezelf zorgen, maar in de praktijk vind je dat best lastig. Je hebt toch het idee dat je moet voldoen aan allerlei verwachtingen van je omgeving.

Je bent druk en je bent eigenlijk best moe. Je hebt eigenlijk geen tijd of puf voor dit retreat. (Mocht je deze herkennen, dan kan ik je echt op het hart drukken om wél te komen!)

Je geeft heel veel aan anderen, maar komt te weinig toe aan echte liefde en aandacht geven aan jezelf.

Je staat te weinig stil bij wat je zelf eigenlijk écht graag wilt. Of je hebt zelfs geen idee wat je wilt.

Je hebt het gevoel dat je meer zou willen genieten van je leven.

strand

Maak verbinding met jezelf en je gaat stralen

Dit levert het one day retreat jou op:

Een hele dag een heerlijk ontspannen moment voor jezelf;

Je krijgt inzicht krijgen in belemmeringen om volledig jezelf te zijn;

Een hele berg positieve energie die jou in beweging zet;

Contact maken vanuit je hart met de meest krachtige en liefde versie van jou;

Een zichtbare herinnering van jouw meest ontspannen en krachtige zelf.

Hoe ziet het one day retreat eruit?

Het retreat is op zondag 19 juni van 10 uur tot 17 uur. De hele dag is verzorgd met o.a. een heerlijk lunchbuffet (vegan soepje, salades en brood met dipjes).

Je gaat diep ontspannen met behulp van yoga nidra en meditaties. Je maakt verbinding met de meest krachtige en liefdevolle versie van jezelf en leert vanuit daar te handelen.

In een groepshealing krijg je een flinke dosis nieuwe levensenergie die ervoor zorgt dat alles in jouw leven leven weer kan stromen vanuit haar natuurlijke flow.

We gebruiken Human Design als tool om inzicht te krijgen in jezelf zodat je los kunt laten wie je niet bent én krachtig kunt staan voor wie jij werkelijk bent.

Je bent tijdens deze dag onderdeel van een safe space met gelijkgestemde vrouwen. Je zult merken hoe warm dat voelt, want delen = helen.

Aan het eind van de dag word je op je mooist gefotografeerd in de duinen zodat je achteraf nog eens terug kunt kijken naar de powervrouw die je bent.

The time to relax is when you don't have time for it.

Sidney J. Harris

Praktische info

Het one day retreat vindt plaats op zondag 19 juni van 10 tot 17 uur. De locatie bevindt zich op het strand van Scheveningen (let op: de locatie is afgelegen en moeilijk te bereiken voor mensen die slecht ter been zijn). De dag is inclusief water, thee en een uitgebreide lunch. Je gaat niet met lege handen naar huis, want je ontvangt achteraf een prachtige foto van jezelf in de duinen.

Je koopt een ticket via de knop hieronder. Je ontvangt direct een bevestiging in je inbox. 

Wat is de investering?

De investering voor het One day retreat is 111,- inclusief BTW.

Dit is de laatste keer dat je met mij kunt werken voordat ik met zwangerschapsverlof ga. Daarom wil ik iedereen de kans bieden om aan deze dag deel te nemen. Deze lage prijs komt nooit meer terug, dus volgens mij een no-brainer! 🙂

anne van saane

Accept right now that you are magnificent. Being your real, true, authentic self is what’s most awesome about you.

Gabby Bernstein

Scroll naar boven