Online Masterclass

Gratis online masterclass: In 5 stappen leiderschap over je leven

Ben jij het zat om continu moe te zijn en geleefd te worden? Pieker jij vaak over of je wel de juiste keuzes maakt en wat je echt wilt in het leven?  Dan is deze online masterclass echt iets voor jou!

Ik neem je helemaal mee in mijn eigen verhaal en ik laat zien welke stappen ik heb gezet om een ontspannen leven te kunnen leiden. Deze masterclass zit boordevol waardevolle tips en inzichten dus deze wil je echt niet missen!

anne van saane

“A ship is safe in harbor, but that's not what ships are for”

William Shed

Wat levert de masterclass jou op?

De online masterclass ‘In 5 stappen leiderschap over je leven’ geeft een flinke powerboost en het vertrouwen dat jij zelf je leven kunt inrichten zoals jij wilt. 

In deze masterclass leer je:

Hoe je dagelijks rust en ontspanning creëert en écht verbinding maakt met jezelf

Hoe je meer inzicht krijgt in jezelf en inziet wat jou tegenhoudt om 100% jezelf te zijn

Hoe je ontdekt wat je echt wilt en je dromen waar maakt

Hoe je keuzes maakt die echt bij jou passen

Hoe je elke dag kunt genieten van jouw leven

Hoe je elke dag kunt genieten van jouw leven

Kortom, wil jij meer energie, vrijheid en zelfvertrouwen in jouw dagelijks leven? En concreet horen welke stappen je moet nemen om leiderschap te pakken over jouw leven? Zorg dan dat je bij deze online masterclass bent. Schrijf je nu in!

Reserveer je plekje nu!

anne van saane

Heb je zin in een heerlijk selfcaremomentje?

Hoe werkt een online masterclass precies?

Het is super simpel. Je meldt je aan door je naam en e-mailadres op te geven. Vervolgens ontvang je een e-mail in je inbox met de bevestiging van je inschrijving en een link. Deze link gebruik je op de masterclass dag om live deel te nemen. Je hoeft er alleen op te klikken en je kunt de masterclass direct volgen. Het is dus live en je kunt daardoor rechtstreeks al jouw vragen stellen in een chat. Ik probeer alle vragen meteen te beantwoorden. 

HELP, zien anderen mij dan? Nee, jij bent niet in beeld voor mij of andere deelnemers. Je ziet alleen mij. Ik zou zeggen: trek je chill outfit aan en kruip lekker met een dekentje en kop thee bij je laptop. Maak er meteen een heerlijk selfcaremoment voor jezelf van. Jij maakt tijd voor jezelf en dat is al hartstikke goed!

Ik vind het fantastisch als je erbij bent, je bent hartstikke welkom!

“She was powerful not because she wasn’t scared but because she went on so strongly, despite the fear.”

Atticus

Wat anderen zeggen over mij

Anne is voor mij een inspirerende vrouw die vanuit haar eigen kwetsbaarheid heel krachtig en puur is. In een periode waarin ik erg zoekend was en geen idee had hoe ik verder moest, was Anne daar om naar me te luisteren. Ze wist precies wat ik nodig had en hoe ik dat bij mezelf kon vinden. Ik ben haar daar ontzettend dankbaar voor, want die stappen hebben mijn leven blijvend veranderd.

Anouschka Rozendaal

review anouschka rozendaal

Anne is als je beste vriendin en je mentor in één. Iemand tegen wie je opkijkt en die je graag bij je hebt om samen je pad te vervolgen. Maar ook iemand waarmee je kan kletsen en die je het vertrouwde gevoel geeft om je hart te luchten. Anne is doortastend met haar vragen en probeert daardoor snel tot de kern te komen: waar zit je mee en hoe kan ik je helpen om je in je eigen kracht te zetten ermee aan de slag te gaan of om te gaan? What you see is what you get, eerlijkheid is één van haar belangrijkste wijzers in haar kompas en relativering is een kerncompetentie die ze door haar eigen ervaring de afgelopen jaren sterk heeft ontwikkeld. 

Laura Creusen

review laura creusen

Anne heeft mij geholpen om in te zien dat ik zelf controle heb over mijn leven. Zeer waardevol nadat ik me al jaren geleefd voelde door omstandigheden. Anne is eerlijk, open, sociaal, oplossingsgericht en concreet, hierdoor kun je in korte tijd vele stappen zetten. De combinatie van coaching en Reiki heeft me ook veel geholpen. De veranderingen die je wilt doorvoeren voelen hierdoor veel meer alsof het vanuit een natuurlijke flow gaat, in plaats van met pure wilskracht en veel moeite.

Aylin van den Houten

review aylin van den houten

Over mij

Hi, ik ben Anne en het is mijn missie om jonge, ambitieuze vrouwen te helpen om persoonlijk leiderschap te pakken over hun leven. Ik geloof er namelijk in dat je vol vertrouwen je eigen keuzes kunt maken als je dat doet vanuit rust en verbinding met jezelf. De weg naar geluk zit hem in 100% jezelf durven zijn. Dan kun jij je leven inrichten zoals jij dat wilt!

Ik ben altijd een ambitieuze vrouw geweest. Na mijn studie werd ik aangenomen voor een prestigieus traineeship bij de Rijksoverheid. Maar na vijf jaar lang werken onder het motto ‘work hard, play hard’ kreeg ik in 2018 een burn-out. Het voelde alsof ik enorm had gefaald in het leven. De streber in mij wilde maar één ding: zo snel mogelijk weer herstellen. Ik maakte een plan en binnen een jaar was ik weer fulltime aan het werk. Ik was trots, want ik kreeg veel complimenten over mijn snelle herstel. Maar ik was helemaal niet gelukkig, hoe kon dit nou?

Tot ik begin 2019 in mijn eentje drie weken op reis ging naar Sri Lanka. Ik heb altijd de droom gehad om alleen op reis te gaan en na zoveel omwegen maakte ik eindelijk een droom waar. Drie weken lang deed ik alleen maar waar ik zelf zin in had. Ik realiseerde me daar dat ik succes altijd heb gedefinieerd naar de maatstaven van onze maatschappij, maar dat is niet wat ík echt wilde. Het is zo belangrijk om dromen waar te maken en mijn leven in te richten zoals ik wil. Ik wilde me niets meer aantrekken van wat anderen vinden, elke dag uitstekend voor mezelf zorgen en écht te luisteren naar mijn behoeftes. En vooral, ik wilde écht genieten van mijn leven.

Na die reis heb ik afscheid genomen van alles in mijn leven dat niet echt bij me paste. Ik heb mijn relatie beëindigd. Ik heb mijn huis verkocht. Ik ben gestopt met mijn baan. En nu woon ik samen met mijn nieuwe vriend en heb ik mijn eigen bedrijf. Mijn burn-out voelt inmiddels als een cadeautje. Er is zoveel voor in de plaats gekomen dat mij écht vult met energie en liefde.

anne van saane

You change the world by being yourself.

Yoko Ono

Scroll naar boven