Tijd voor jou!

The Selfcare Space

Een plek voor (nieuwe) moeders waar je leert om net zo goed voor jezelf te zorgen als voor je kind. Zo heb je meer tijd en ruimte voor jezelf en vooral meer energie.

Doe mee met mijn online programma ‘The Selfcare Space’.

Tijdelijk nu voor maar 497,- euro (super early bird)

IMG

The time to relax is when you don't have time for it.

Sidney J. Harris

IMG

Gun jezelf diepe ontspanning en je gaat stralen

Ontspannen leven als nieuwe moeder

Als je moeder wordt, draait ineens alles om je kindje. Je wordt helemaal platgebombardeerd met boodschappen over hoe je het allemaal zo goed mogelijk kunt doen voor je kind. Misschien vraag je je soms af waar JIJ eigenlijk bent gebleven in dit hele verhaal?

Ik geloof erin dat rust en ontspanning de basis mag zijn van jouw leven als nieuwe mama. Dat is niet alleen top voor jou, maar ook voor je kind. Want een ontspannen mama is ook een ontspannen baby. En dit is niet zomaar een gezellig verkooppraatje. Je kind coreguleert aan de hand van jouw stress-systeem. Als jij je gestresst voelt, is het ook voor je kindje lastig om zijn of haar emoties en stress te reguleren. Het begint daarom allemaal bij goed voor jezelf zorgen.

Maar wat is dat dan “goed voor jezelf zorgen”? Ik bedoel zeker niet dat je hier en daar een maskertje op je gezicht moet pleuren en dat dan alles opgelost is. Ik vind het belangrijk dat jij weet wat je voelt, wat je nodig hebt en wat je wilt in jouw leven én dat je daarnaar handelt. Klinkt simpel, maar dat is het in de praktijk niet altijd. Wees eens eerlijk: hoe vaak vergeet jij jezelf?

Daarom heb ik een online programma gemaakt om in 12 weken op een laagdrempelige manier direct meer ontspanning te creëren zodat jij uitstekend voor jezelf kunt zorgen. 

WhatsApp Image at
WhatsApp Image at

Herkenbaar?

Je wordt moe wakker, voelt je gelijk overweldigd door wat er allemaal moet gebeuren. Een gevoel van angst bekruipt je dat je het niet onder controle hebt en achter de feiten aanloopt.

Als je kijkt naar andere vrouwen lijken zij allemaal wel tijd voor zichzelf te hebben. Waarom lukt jou dat nou nooit?!

Soms denk je: "Ok, het zijn tropenjaren en alles is een fase... maar HELP, hier heb ik me toch niet voor opgegeven?! Dit trek ik niet hoor. Hier ben ik niet voor gemaakt."

Je wilt graag het beste voor je kind, maar dat lukt niet altijd. Je voelt je dan schuldig dat je niet de moeder kan zijn die je voor ogen had. Ohhh, that bloody momguilt.

Mag jij ook gewoon even tijd voor jezelf? HALLO, heeft iemand nog een hutje op de hei waar iedereen jou gewoon even met rust laat?

Mom, I got you! What you need is THE SELFCARE SPACE!

IMG

You got this, mama!

Wat ga je bereiken?

Je start je dag rustig met een heerlijk moment voor jezelf.

Je weet wat je wilt, voelt en nodig hebt én onderneemt actie daarop. Daardoor heb je ineens naast je werk en gezin ook tijd voor jezelf;

Je kunt makkelijker de controle loslaten en voelt vertrouwen in jezelf;

Je voelt je vrijer, vooral van je eigen perfectionisme en gedachten;

Je bent veel meer ontspannen. Minder stress, meer genieten van jouw leven.

Wat krijg je?

7 sessies waarin jij alles leert over hoe je net zo goed voor jezelf kunt zorgen als voor je kind. Je ontvangt van elke sessie een opname zodat je alles terug kunt kijken.

7 Powernaps 2.0 waarin je slapend je leven transformeert. Met verschillende technieken (o.a. yoga nidra, reiki, meditatie, kundalini) begeleid ik jou naar diepe ontspanning waardoor jouw lichaam maximaal uitrust. Tegelijkertijd ga je op reis in jezelf om te ontdekken waar jij echt naar verlangt. We laten alles los wat jou tegenhoudt om vanuit je hart te leven en je krijgt een boost zodat je vol energie je nieuwe dag in kan.

Onbeperkt toegang tot het materiaal. Zo kun je in je eigen tempo het programma volgen wanneer het jou uitkomt.

BONUS 1: Online mamacirkel van 1 uur via Zoom waarin ik ook vragen beantwoord en dieper op kwesties inga. Je kunt vooraf vragen insturen.

BONUS 2: Toegang tot een Whatsappgroep met gelijkgestemde moeders waarin je met elkaar kunt connecten en ervaringen en tips kunt uitwisselen.

Take time to do what makes your soul happy

IMG

Geluk zit in 100% jezelf zijn

Wie is Anne?

Hi, Anne van Saane hier! Een jaar geleden werd ik moeder van Ben en was mijn leven ineens compleet anders. Ik ben overduidelijk niet meer de persoon die ik was en nog steeds aan het ontdekken wie ik nu ben. En eerlijk? Ik vind het moederschap niet alleen maar fantastisch, maar ook f*cking zwaar. Ik zie het moeder worden dan ook als een mega transformatie, met bijbehorende groeipijn. 

Dankzij een burn-out in 2018 leerde ik the hard way hoe belangrijk het is om ontspannen te leven en dat de weg naar geluk vooral zit in 100% jezelf zijn. Ik wil me niets meer aantrekken van wat anderen vinden, elke dag uitstekend voor mezelf zorgen en écht te luisteren naar mijn behoeftes. En vooral, ik wil écht genieten van mijn leven. En JA, ik geloof dat dat ook als moeder mogelijk is. 

De belangrijkste stap is om écht te kiezen voor jezelf. De rest volgt vanzelf.

Ben jij klaar om uitstekend voor jezelf te zorgen?

The reward for conformity is that everyone likes you but yourself.

Rita Mae Brown

Wat anderen zeggen over mij

WhatsApp Image at AM ()

De cursus heeft mij bewust gemaakt van het belang van aandacht voor jezelf. Door de cursus tijdens een normale volle werkweek te volgen heeft het mij meteen geleerd dat je ook naast al je andere bezigheden nog steeds tijd kan nemen voor jezelf. Ik ben bewuster bezig met rustmomenten creëren voor mijzelf, door bijvoorbeeld naar buiten te gaan of muziek op te zetten, en probeer ik vaker successen te vieren, hoe klein ze ook zijn. Anne begeleidt je gestructureerd en enthousiast door de cursus heen. De live-sessie tijdens de cursus is een aanrader om bij te wonen!

Renata

WhatsApp Image at AM

Hoe werkt het online programma?

Je koopt een ticket via de knop hieronder. Je ontvangt direct een bevestiging in je inbox. Het online programma start binnenkort (datum nog te bepalen). 

Elke twee weken is er een sessie. Daarnaast ontvang je ook elke twee weken een powernap 2.0, dus je kunt altijd ontspannen aan de slag. Je krijgt onbeperkt toegang tot de modules, dus je kunt het op eigen tempo volgen.

De online vrouwencirkel vindt plaats via Zoom. De datum wordt nog bepaald en je ontvangt sowieso een replay. Vlak voor het programma begint, krijg je toegang tot de Whatsappgroep.

Wat is de investering?

The Selfcare Space is tijdelijk nu voor maar 497,- euro (super early bird). 

Dit is een pilotprijs, omdat ik het online programma voor de eerste keer geef en ik de mensen die nu al instappen en vertrouwen in mij hebben wil belonen. Ook krijg je alleen deze keer de bonussen erbij! 

IMG

Accept right now that you are magnificent. Being your real, true, authentic self is what’s most awesome about you.

Gabby Bernstein

Scroll naar boven