Time for you, mama!

The Magic Portal of Motherhood

Zwanger zijn en moeder worden: het is een magic portal. Een reis waarin je intuïtie sterker is dan ooit, je oerkracht mag ervaren, je kan voelen dat je één bent met alles. Jij bent onderdeel van de natuur en je hoeft het niet alleen te doen want het universum zal je steunen. Het is een spirituele ervaring, want dichter bij de scheidslijn tussen leven en niet leven kom je niet.

Als nieuwe mama ervaar je een nieuwe energie: de leeuwin. Jij weet wat het beste is voor jouw kind en je leert om krachtige keuzes te maken. Voor zowel jezelf als je kind. Het is misschien wel de bijzonderste transformatie die je in jouw leven gaat meemaken. En dat mag op een ontspannen manier, in verbinding met jezelf, op jouw tempo en op jouw manier.

Alles in dit programma richt zich erop om jou de tools te geven om zonder stress en met de meeste krachtige versie van jezelf deze transformatie door te maken. Want onlosmakelijk is het zo dat in deze maatschappij veel mensen iets zullen vinden van jouw zwangerschap en hoe jij je kind opvoedt. Aan jou de taak om stevig in jezelf te staan, jezelf prioriteit nummer 1 te maken. Zodat je de beste moeder bent voor je kind, maar vooral lieve vrouw, de beste moeder voor jezelf.

Wil jij als EERSTE de kans krijgen om voor de laagste prijs in te stappen? Schrijf je dan in voor de wachtlijst om alle info te ontvangen.

Ik ga vertrouwelijk met je gegevens om. Lees hierover meer in mijn privacyverklaring.

strand

Anything you can imagine you can create.

Oprah Winfrey

Scroll naar boven