Schrijf je in!

The Selfcare Space

In mijn online programma voor (nieuwe) moeders leer ik jou om net zo goed voor jezelf te zorgen als voor je kind. Als je moeder wordt, draait ineens alles om je kindje. Je wordt helemaal platgebombardeerd met boodschappen over hoe je het allemaal zo goed mogelijk kunt doen voor je kind. Misschien vraag je je soms af waar JIJ eigenlijk bent gebleven in dit hele verhaal?

Ik geloof erin dat rust en ontspanning de basis mag zijn van jouw leven als nieuwe mama. Dat is niet alleen top voor jou, maar ook voor je kind. Want een ontspannen mama is ook een ontspannen baby. En dit is niet zomaar een gezellig verkooppraatje. Je kind coreguleert aan de hand van jouw stress-systeem. Als jij je gestresst voelt, is het ook voor je kindje lastig om zijn of haar emoties en stress te reguleren. Het begint daarom allemaal bij goed voor jezelf zorgen.

Maar wat is dat dan “goed voor jezelf zorgen”? Ik bedoel zeker niet dat je hier en daar een maskertje op je gezicht moet pleuren en dat dan alles opgelost is. Ik vind het belangrijk dat jij weet wat je voelt, wat je nodig hebt en wat je wilt in jouw leven én dat je daarnaar handelt. Klinkt simpel, maar dat is het in de praktijk niet altijd. Wees eens eerlijk: hoe vaak vergeet jij jezelf?

Daarom heb ik een online programma gemaakt om in 12 weken op een laagdrempelige manier direct meer ontspanning te creëren zodat jij uitstekend voor jezelf kunt zorgen. 

Ben jij klaar voor meer tijd en ruimte voor jezelf? En wil jij als EERSTE de kans krijgen om voor de laagste prijs in te stappen? Schrijf je vrijblijvend in voor de wachtlijst alle info te ontvangen.

Ik ga vertrouwelijk met je gegevens om. Lees hierover meer in mijn privacyverklaring.

IMG

The time to relax is when you don't have time for it

Sidney J. Harris

Scroll naar boven